Składniki
1 cukinia
2 pomidory
1 papryka czerwona
Sól
Pieprz
1 jajko
4 łyżki jogurtu naturalnego
Olej
2 pomidory
1 papryka czerwona
Sól
Pieprz
1 jajko
4 łyżki jogurtu naturalnego
Olej
Przygotowanie
Cukinię tniemy wzdłuż w plastry, smarujemy oliwą, pieprzymy, solimy i obsmażamy na patelni grillowej.
W naczyniu żaroodpornym układamy plastry cukinii, wykładamy na nią warzywa, zalewamy mieszanką jajek z jogurtem solą, pieprzem.
Pieczemy w piekarniku przez kwadrans w 180 stopniach. Podajemy z sałatą.
W naczyniu żaroodpornym układamy plastry cukinii, wykładamy na nią warzywa, zalewamy mieszanką jajek z jogurtem solą, pieprzem.
Pieczemy w piekarniku przez kwadrans w 180 stopniach. Podajemy z sałatą.
Przepisy