Inspiracje

Intensywny tryb życia, chęć oszczędzania pieniędzy oraz ograniczenia marnowania żywności, a także większa świadomość na temat zdrowego odżywiania sprawiają, że częściej samodzielnie przygotowujemy swoje posiłki i zabieramy je do pracy.
01
Pakuj odpowiednio, utrzymuj żywność świeżą na dłużej i oszczędzaj pieniądze
02
Dieta na cały tydzień – przygotuj posiłki jednego dnia
03
Jaka żywność nadaje się najlepiej do dłuższego przechowywania
04
Przygotuj swój lunch do pracy łatwo, szybko i przyjemnie
Przepisy
Kurczak z ryżem, papryką i brokułem
Zapiekanka z papryką
Naleśniki z farszem z indyka zapiekane w sosie pomidorowym z mozzarellą i bazylią.
Smażone plastry piersi kurczaka z pomidorami w maślanym sosie i z bazylią
Tortille z mielonym mięsem, guacamole i salsą pico de Gallo
Sałatka Nicejska
Pieczona papryka faszerowana
Krewetki z kuskusem, zielonym groszkiem i natką pietruszki
Dorsz zapiekany z ziemniakami
Kotlety z kurczaka z koperkiem i sosem tatarskim
Indyjski dal
Gulasz węgierski
Zapiekanka makaronowa
Zupa krem z buraków
Risotto grzybowe

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania w Twojej przeglądarce